<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40623" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: GEWEBA_0003_1...

Тийнейджъри дариха дрехи на свой съученик, когото тормозели в училище (видео и снимки)

12 Септември 2019
0 2247

Двама гимназисти дариха дрехи и обувки на един от своите съученици, който бил тормозен винаги в училище. Сърцераздирателните кaдри бяха публикувани в Туитър. Двете момчета решили да помогнат на Майкъл Тод, който бил забелязан да носи едни и същи дрехи всеки ден.

 

 

""

 

 

Самият Майкъл коментира, че бил шокиран от жеста и благодари на двамата футболисти в отбора на гимназията Кристофър Греъм и Антоан Гарет за помощта. Двете момчета дарили на Майкъл чанти, пълни с дрехи, ризи, къси панталонки и обувки, пише LADbible.

 

 

""

 

 

"Беше страхотно, най-хубавият ден в целия ми живот. Бях много щастлив. Бях шокиран. Момчета, вие сте страхотни", сподели още трогнатият Майкъл.

 

 

""

 

 

Кристофър каза пред репортери, че се почувствал длъжен да се извини на Майкъл, след като му се присмивал по време на час. „Когато видях как хората му се смеят и го тормозят, се почувствах много гадно и реших, че трябва да направя нещо", заяви още Кристофър.

 

 

""

 

 

Антоан от своя страна добави: "Това беше труден момент за мен, разплаках се."

 

 

""

 

 

Видеото, което стана хит в мрежата, е вдъхновило ученици в други държави да направят същото и да помогнат на свои съученици, които са в нужда.

 

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции