<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40684" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Зуека и Рачко...

Влади Априлов за „Маскираният певец“: Прилагаме драконови мерки за сигурност (видео)

14 Септември 2019
0 4517

Остават броени часове до старта на „Маскираният певец“ по Нова тв! Ето какво разкри за предаването сценаристът Влади Априлов в студиото на „На кафе“.

 

ОТ СЕПТЕМВРИ ХИТОВОТО ШОУ „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“ ЩЕ ЗАВЛАДЕЕ ЕФИРА (ВИДЕО)

 

„Първо е важно да се знае, че в шоуто ще има елитни детективи. Шоуто е една голяма мистерия. Никой не знае кой участва, самите участници не знаят един за друг. Прилагаме драконови мерки за сигурност. Тайно подписваме договори, тайно се срещаме – квартири, градинки, офиси, тайно ги записваме. Въобще всичко е много тайно. Участниците са в едни уникални костюми, от които нищо не можеш да видиш. Гласът на самите участници се обработва със специални ефекти и когато пеят или се опитват да пеят. Трудно е да се отгатне кой е зад маската, защото не участват всички сетива. Маскираните участници са добре скрити, сами избират какво да пеят, но това не е музикален формат. Причината корейците да изберат точно тази форма на изява на скритите участници, отчасти са самите особености на костюмите – някои от тях тежат над 100 килограма“, разказа Априлов.

 

Той добави, че по света самите маски заживяват свой живот, защото това е шоу на маските.

 

МАРИЯ ИЛИЕВА, ГАЛА, НИКИ КЪНЧЕВ И ГЕРО ВЛИЗАТ КАТО "ДЕТЕКТИВИ" В ШОУТО „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“

 

"Всяка вечер в края на лайфа една маска ще пада – тази, която получи най-малко одобрение от зрителите. Както винаги всичко е в техните ръце. Така нареченият детективски панел не е жури, не коментира, просто умува и разсъждава. Очакваме разследвания, подготвили сме лъжливи пътеки и изненади за зрителите“, разкри още шоуменът.

 

Най-мистериозното шоу в българския ефир започва днес,  14 септември от 20.00 ч. по NOVA!

 

 

Източник: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции