<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40705" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъж си викна клоун на официална среща, на която да му кажат, че е съкратен (снимки)

16 Септември 2019
0 1709

Когато копирайтърът Джош Томпсън получил неприятен имейл от шефовете си с покана да обсъдят ролята му във фирмата, той се досетил, че най-вероятно ще бъде съкратен.  "Здравей, Джош! Бихме искали да се срещнем, за да обсъдим някои въпроси по отношение на твоята роля във фирмата", гласяло писмото.

 

"По принцип усещах, че това означава съкращение. Затова реших, че може и да се опитам да извлека най-доброто от тази ситуация", добави Джош, цитиран от ВВС.

 

Отделът за човешки ресурси във фирмата в Нова Зеландия го насърчил да доведе на срещата свои блиъзк или т.нар. "лице за подкрепа", който да му помогне да преодолее стреса от новината. Това е опция, която се изисква по закон в Нова Зеландия.

 

 

""

 

 

Вместо да доведе член на семейството или приятел обаче, Джош решил да похарчи близо 100 паунда (219 лева), за да наеме клоун.  Клоунът Джо придружил Джош на срещата, където правел животни от балони, въпреки, че бил помолен няколко пъти да спре.

 

УНГАРСКИЯТ ЕМО ЧОЛАКОВ УВОЛНЕН ЗАРАДИ ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВРЕМЕТО С "ПЪРДЯЩ ЕФЕКТ"

 

Когато накрая Джош чул лошата новината, която очаквал, че ще загуби работата си, клоунът реагирал мигновено. "Той кимна с глава, сякаш лошите новини се отнасяха за него, не за мен", каза Джош. "Професионализмът му беше наистина изключителен", коментира още съкратеният служител.

 

 

""

 

 

ТЕСЛА КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ: АКО ИЗТЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, ЩЕ ВИ ХВАНЕМ, ЩЕ ВИ УВОЛНИМ И ЩЕ ВИ СЪДИМ!

 

Джош каза, че силно препоръчва наемането на клоун "за подкрепа" във всяка трудна среща или очаквани лоши новини. „Клоунът е по-добро решение в трудни моменти, вместо да занимавате вашето семейство, приятели, родители или деца", коментира още Джош.

 

 

Източник: ВВС

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции