<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40709" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Робърт Дауни Джуниър може би ще се завърне още веднъж на големия екран като "Железния човек"

16 Септември 2019
0 1777

"Отмъстителите: Краят" – филмът с най-големи печалби за всички времена, е супергеройски шедьовър, който сякаш бе влакче на ужасите, показвайки най-ниските и най-пиковите моменти на любимите ни супергерои.

 

Има твърде много емоционални моменти, за които можем да се сетим, но ще е бъде трудно да намерим по-сърцераздирателна сцена от саможертвата на Тони Старк, за да спаси Вселената.

 

Робърт Дауни Джуниър играеше Железния човек перфектно в продължение на десетилетие, въплъщавайки се в героя, сякаш е някаква негова скрита личност.

 

В момента изглежда, че има някаква празнина в сърцата на всички фенове, но тя може би бързо ще се запълни, тъй като е напълно възможно да видим Тони Старк на големия екран отново.

 

Според уебсайта "Deadline", Дауни ще се върне в ролята си на "Железния човек" в самостоятелния филм киновселената на Марвел „Черната вдовица".

 

Това обаче не означава, че той ще възкръсне, тъй като този филм се развива след "Гражданската война" и преди "Безкрайната война" така че, появата му би имала смисъл, следвайки последователността на филмите.

 

Преди обаче всички да се развълнуват, това може и да е грешка от страна на уебсайта.

 

Доста небрежният начин, по който те споменават появата му, изглежда странен – сякаш е добре известно, че Дауни ще бъде във филма, но това е първият път, в който чуваме за това нещо, тъй като досега не е имало никакви слухове за участие на "Железния човек" в "Черната вдовица".

 

В края на краищата, това може да е проницателно предположение или такова, което всъщност изобщо не е вярно.

 

Остава да почакаме още малко и да разберем сами, но в случай, че е вярно, ще бъде чудесно да видим Робърт Дауни Джуниър още веднъж като "Железния човек ", дори и да е във филм, обясняващ предистория.

 

Е, стискаме палци слуховете да са верни и наистина да видим Тони в цялото му величие още веднъж.

 

 

Източник: ScreenGeek

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции