<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41027" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Откриха "Ц...

Грета Тунберг предизвика "хейтърите" си

28 Септември 2019
0 10831

Грета Тунберг е ядосана и то не само заради климатичните промени, пише BBC News.

 

"Хейтърите са по-активни отвсякога", написа 16-годишната екоактивистка в социалните мрежи в четвъртък. "Те са втренчени в мен, в моя външен вид, в дрехите ми, в поведението ми и в различието ми. Във всичко, само не и в разговора за климатичната криза."

 

Вълната от омраза към шведското момиче се засили особено много след емоционалната ѝ реч пред асамблеята на ООН в Ню Йорк в началото на миналата седмица. Можете да си я припомните от видеото по-горе. 

 

Всичко това обаче не спира кампанията ѝ. В петък тя предвождаше пореден климатичен протест, предхождащ мащабна демонстрация в Монреал, изискваща международната авиация да направи повече за намаляването на въглеродните си емисии. 

 

 

""

 

 

Тя очевидно е силно раздразнена, обвинявайки критиците си, че "прекрачват всякакви граници, за да отклонят фокуса" с лъжи и конспиративни теории. 

 

"СЕМЕЙСТВО СИМПСЪН" СА ПРЕДСКАЗАЛИ И РЕЧТА НА ГРЕТА ТУНБЕРГ (ВИДЕО)

 

Разбира се, вниманието към нея не е изненадващо. През последните години Грета Тунберг несъмнено е направила повече от всеки друг, за да привлече вниманието на хората към глобални действия срещу климатичните промени. 

 

И е извън всякакво съмнение, че завладяващата сила на нейното красноречие произтича именно от факта, че тя е толкова млада. 

 

ГРЕТА ТУНБЕРГ ЕМОЦИОНАЛНО КЪМ СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ: „ОТКРАДНАХТЕ МЕЧТИТЕ И ДЕТСТВОТО МИ!“ (ВИДЕО)

 

 

Източник: BBC News

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции