<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41269" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Млада жена се...

Бойко Борисов: Безумно е да се мисли, че държавата може да вземе децата (видео)

08 Октомври 2019
0 2878

Безумно е да се мисли, че държавата може да вземе децата. Това каза пред бТВ премиерът Бойко Борисов.

 

 

ПАНИКЬОСАНИ РОМИ МАСОВО ВАДЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ УЧИЛИЩЕ ЗАРАДИ СЛУХ, ЧЕ ЩЕ ИМ ГИ ОТНЕМАТ (ВИДЕО)

 

 

""

 

„Искам да се обърна към хората в Сливен и Ямбол, че това е една "Костинбродска афера". Какво държавата ще ги прави тези деца? Да се замислят! Единственото, което и сега го има в закона, е родител, който изнасили, пребива детето като куче, когато едно дете стои без грижа в калта, без медицински услуги. Как ще влезеш и ще вземеш на родителя детето? Няма такава стратегия“, категоричен бе премиерът.

 

 

"ПРИБИРАТ ДЕЦАТА КАТО ПИРАТИ". ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА И ПАНИКАТА ВЕЧЕ ОПРАЗВАТ ЦЕЛИ УЧИЛИЩА

 

 

По думите му „когато дойдат избори, има цели щабове, които мислят каква мръсотия да направят. "Понякога им се получава. Така беше Костинброд, така беше и с Истанбулската конвенция, козичките и африканската чума", каза още Борисов.
 

 

 

""

„Сезирахме прокуратурата, вчера се разпоредих и на ДАНС и МВР.  Това са т.н партийни пастори“, добави премиерът.

 

 

„Как ще влезем в едно нормално семейство и ще му вземеш детето?! Как ще го вземат и да го вземат къде ще го заведат“, коментира още Борисов. По думите му нито има такава стратегия, нито има такова решение, нито има такъв план.

 

 

"Да си отиват на училище децата, да си ги учат. Повече от 50 000 деца вкарахме в класните стаи миналата година, които не са стъпвали в класните стаи, това е един от големите ни успехи. Цел един град като Казанлък не е ходил на училище, тези деца после или крадат или отиват на социалния стълб. Нашата стратегия е да ги квалифицираме, да ги научим да работят, да учат, за да могат да се издържат“, коментира Бойко Борисов.

 

 

Източник: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции