<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41380" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Лондончани употребяват повече кокаин, отколкото в Барселона, Амстердам и Берлин взети заедно

11 Октомври 2019
0 16934

1 милиард британски лири – на толкова се равнява пазарът на кокаин в столицата на Обединеното кралство за една година. Лондончани употребяват повече кокаин, отколкото Барселона, Амстердам и Берлин взети заедно.

 

Анализ на криминалисти от лондонския университет "King's College" показва, че жителите на Лондон консумират 23 кг кокаин от клас А всеки ден, пише Daily Mail.

 

 

""

 

 

Докато в Лондон средно на ден се консумира 23 кг кокаин, в Барселона консумацията е 12,7 кг, в Амстердам – 4,6 кг, колкото е и в Берлин. Д-р Леон Барън, криминалист от "King's College London", каза, че лондончани употребяват наркотика през цялата седмица, като се отчита лек ръст през почивните дни. "Кокаинът е ежедневна дрога в Лондон“, категоричен е Барън.

 

ЕВРОПА Е НАДРУСАНА: КОЛИЧЕСТВОТО НА ПОТРЕБЯВАНИЯ КОКАИН ДОСТИГНА РЕКОРДНО РАВНИЩЕ

 

 

""

 

 

Бристол е другият град във Великобритания, който се включва в проучването. Там данните били още по-стряскащи – в града има повече потребители на кокаин на глава от населението, отколкото в цялата страна. Тестовете показали, че употребата на кокаин е по-висок от този в останалите 75 европейски града, които влизат в проучването.

 

В КАШОНИ С БАНАНИ – АЛБАНСКИ ХЕРОИН И КОКАИН ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА

 

Шокиращите данни идват само няколко месеца след като депутати от парламента бяха въвлечени в скандал за употреба на кокаин. Миналата година кметът на Лондон заяви, че употребата на кокаин е допринесла за увеличаване на насилието сред престъпните банди в града.

 

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции