<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41401" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Майка сподели шокиращи снимки на сина си преди и след да се пристрасти към хероин

11 Октомври 2019
0 22213

Майка сподели шокиращи снимки на сина си, показващи как се е променил от наркотиците. Дженифър Салфен-Трейси публикува снимка "преди и след" нейния син Коди Бишоп да зпочне да се друса с хероин, направени само през седем месеца, пише Daily Mail.

 

 

""

 

 

На първата снимка той изглежда атлетичен и свеж, а на втората снимка лицето му е мършаво и изкривено. По краката и ръцете му се виждат белези от интервенозно инжектиране на хероин. 26-годишният мъж, който преди това бил активен спортист, сега носи "убийственото лице на хероина". Неговата история шокира мрежата, а снимките са споделени повече от 40 000 пъти.

 

 

""

 

 

Майката разкри, че не е виждала сина си от седмици и смята, че той вероятно живее някъде из улиците в Лас Вегас. Дженифър решила да сподели сърцераздирателната си история, за да даде пример на младите хора колко опасни са наркотиците.

 

 

ЛОНДОНЧАНИ УПОТРЕБЯВАТ ПОВЕЧЕ КОКАИН, ОТКОЛКОТО В БАРСЕЛОНА, АМСТЕРДАМ И БЕРЛИН ВЗЕТИ ЗАЕДНО

 

 

В публикацията си в социалните медии майката  пише: „Тези снимки са направени за период от 7 месеца. Това е лицето на хероина – реалност за толкова много хора и техните семейства днес".

 

 

""

 

 

ХВАНАХА ДЕТЕ С ХЕРОИН НА "КАПИТАН АНДРЕЕВО"

 

Бишъп бил спортист, завършил гимназията в Вентцвил Холт, Мисури през 2011 г. На страницата му във Фейсбук посочва, че е започнал работа през март. Майката обаче разкри, че той е бездомен и се скита по улиците. Тя добави, че Бишоп е баща, и е още по-трудно да разбере как някой, който има деца, „които го обичат и имат нужда от него“, може да стане толкова зависим..

 

„Моля се на Бог той да реши, че му е писнало да живее така и да се прибере вкъщи, за да получи помощ", пише още майката.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции