<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41539" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Люис Хамилтън призова феновете си да станат вегани и предизвика стотици подигравки в мрежата

17 Октомври 2019
0 750

Пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън стана обект на подигравки в мрежата след като призова феновете си да станат вегани, за да опазят планетата, пише Daily Mail. 43-годишният състезател, който е на прага да спечели своята шеста световна титла във Формула 1, публикува три поста в Instagram, свързани с тревогите му за околната среда и призиви да пазим природата.

 

ОСЪДИХА ДВАМА МЪЖЕ, ЯЛИ МЪРТВИ КАТЕРИЦИ ПРЕД МАГАЗИН ЗА ВЕГАНИ (ВИДЕО И СНИМКИ 18+)

 

 

""

 

 

Хамилтън пише в публикациите: „Станете вегани, това е единственият начин наистина да спасим нашата планета днес. Това може да стане толкова бързо. Единственото, което трябва да направите, е да насочите ума си към това".

 

ВЕГАНИ НАХЛУВАТ В МАГАЗИН И ОПИТВАТ ДА СПРАТ ХОРАТА ДА КУПУВАТ МЕСО (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

Хамилтън обаче веднага стана обект на подигравки и негативни реакции в социалните мрежи. Хората масово го обвиниха в лицемерие. „Трудно е да те възприемат насериозно като екоактивист, опазващ климата, когато твоята работа е да се състезаваш безцелно в кръг с автомобили, които харчат много бензин", коментира един потребител.

 

 

""

 

 

ПИЛОТ ОТ ФОРМУЛА 2 ЗАГИНА В ЖЕСТОКА КАТАСТРОФА ПРЕД ОЧИТЕ НА ХАМИЛТЪН, ВИЖТЕ НЕГОВАТА РЕАКЦИЯ

 

Друг потребител пише: „Люис Хамилтън призова хората да станат вегани, за да спасят планетата, докато той кара мощен моторен състезателен автомобил по целия свят“.

 

 

""

 

 

„Ако всички сме вегани, това би позволило на някои да продължат да участват в моторни състезания и да летят по света с частни самолети", гласи друг коментар в мрежата.

 

 

""

 

 

Хамилтън премина на растителна диета през 2017 г. и през септември помогна за откриването на веган ресторант за бургери в Лондон. Според информация в медиите той е продал червения си частен самолет по-рано тази година.

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции