<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41765" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Футболистки ...

Пътничка се престори на бременна, за да избегне такси за багаж в самолета (видео и снимки)

25 Октомври 2019
0 1471

Хитра австралийска пътешественичка разкри, че се е преструвала на бременна, за да избегне плащането на допълнителни такси за багаж – но е била уловена минути преди да се качи на борда, пише Daily Mail.

 

Ребека Андрюс, както повечето хора, не искала да плаща допълнителните такси за багаж, но пък искала да вземе и повече вещи със себе си. Така веднъж, когато летяла за Мелбърн от Сидни, решила да скрие своя лаптоп и други вещи по тялото си, като ги прикрива под дрехите си.

 

 

""

 

Но когато стигнала до гейта за качване, Ребека разбрала, че е направила една и „единствена грешка“, като е последният човек, който се качва за полета си.

 

„Персоналът ми обръщаше повече внимание“, каза тя.

 

Проверката първоначално минала успешно за Ребека, но после тя изпуснала билета си. Когато се навела да го вземе, издала шум… и всички я погледнали.

 

 

""

 

 

При навеждането формата на лаптопа се очертала на гърба ѝ. След известно шикалкаване, тя признала пред служителите какъв номер се е опитала да приложи.

 

ПЪТНИЧКА НАВЛЕЧЕ 10 КАТА ДРЕХИ, ЗА ДА НЕ ПЛАЩА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗА БАГАЖ В САМОЛЕТА (СНИМКА)

 

Австралийката качи видео на цялата си подготовка за качването на самолета като бременна жена.

 

Преди дни пък стана популярен друг случай, в който жена от Филипините облече всички дрехи на себе си, вместо да ги носи като багаж, отново за да избегне самолетните такси.

 

 

""

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции