<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41898" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Новите слушалки "AirPods Pro" на Apple ще сканират вътрешността на ушите ви за по-добър звук

30 Октомври 2019
0 999

Въпреки че главната характеристика на новите слушалки е тяхната способност да блокират околните шумове с новата си функция за изолиране на външния фон, те включват също и множество различни опции, които са предназначени още повече да подобрят звука, който чувате.

 

Първото нещо, което потребителите ще открият е това, което Apple нарича „тест за пасване на ушите“. Той се използва, за да се гарантира, че и двете слушалки ще се поберат правилно и ще седят плътно в ухото ви.

""

 

Това ще се случва поредством "усъвършенствани алгоритми", които вземат звука от микрофоните във всеки от двата AirPods и измерват нивото на звука, заяви Apple. След това те го сравняват със звука, който се чува от механизма на високоговорителите и от това ще се определи дали слушалките пасват правилно в ухото и дали накрайникът им е с правилния размер.

 

""

 

AirPods могат също така да използват Adaptive EQ, който разполага с подобни функции за подобряване на звука. От Apple твърдят, че слушалките могат "автоматично да настройват ниските и средните честоти на музиката, вземайки предвид формата на ухото на използващия ги, което води до уникално изживяване".

 

 

""

 

 

Новата технология се захранва от микрофоните, вградени в AirPods, както и от H1 чипът, който дава на слушалките цялата тази изчислителна мощ.

 

 

Източник:  Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции