<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41900" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HBO потвърди за нов сериал от света на "Игра на тронове", наречен "House of the Dragon"

30 Октомври 2019
0 959

HBO е поръчалa нов сериал от света на "Игра на тронове", наречен "House of The Dragon".

 

Новите епизоди, разказващи предисторията на култовия сериал, ще бъдат написан от Райън Кондал, като освен това Джордж Р. Р. Мартин е в ролята на продуцент и на съсценарист.

 

Проектът от 10 епизода е базиран на книгата на Мартин „Огън и кръв“ от 2019 г. и ще разказва историята на Таргариените (предците на Денерис), като те са били изправени пред гражданска война, близо 300 години преди действията в "Игра на тронове".

 

Изпълнителният директор на HBO Кейси Блойс обяви новината по време на събитие за стрийминг услугата HBO Max, която дойде едва няколко часа след като се появиха други новини, че телевизията ще анулира друг предварително обявен сериал от света на "Игра на тронове".

 

HBO СЕ ОТКАЗА ОТ ПРЕДИСТОРИЯТА НА GAME OF THRONES С НАОМИ УОТС

 

Изглежда, че част от причината HBO да продължи с "House of the Dragon" е, че „установената история, наложена от Мартин, ще послужи като опора за действията в сериала“, твърди Entertainment Weekly.

 

Пилотният епизод на вече отменения проект е имал само някои „неясни референции, върху които да надгради“. Целта е евентуално събитията от новия сериал да доведат до „Танцът на драконите“. Това е важен момент в историята на Седемте кралства, довел до тотална гражданска война между двете съпернически фракции на рода Таргариен.

 

Не е ясно обаче кога се очаква "House of the Dragon" да бъде завършен и излъчен.

 

 

Източник: The Verge

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции