<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41969" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

В японски парк ще може да бъдете "погълнати" от Годзила в истинските ѝ размери

01 Ноември 2019
0 773

Ако филмите за Годзила не са ви изплашили достатъчно, то догодина можете да се отправите към Япония и да бъдете изядени от самото страховито чудовище.

 

Тематичният парк "Nijigen no Mori" на остров Аваджи ще отвори вратите на зона с тематика "Годзила", включвайки макет на масивното чудовище, което ще е високо 20 метра, широко 25 метра и дълго 55 метра, точно както е във филмите.

 

Това означава, че паркът ще бъде първото място с постоянна и точна реплика на прочутото филмово чудовище.

 

„Операция за прихващане на Годзила“ ще включва няколко дейности, включително спускане по въже, което ще ви вкара право в устата на чудовището и игра със стрелба, където вероятно, ще се целите в самата Годзила.

 

 

""

 

 

Дейностите се наричат ​​„мисии“ и посетителите ще бъдат помолени да помогнат за  залавянето и победата над Годзила. Разбира се, ще има и магазин за сувенири.

 

Що се отнася до местоположението, то не е случайно.

 

"Легендарният образ на Годзила за първи път е бил споменат в началото на ерата на император Мейджи, когато тайфун е ударил остров Аваджи", пише в блог на сайта на тематичния парк.

 

"Годзила, чудовището, което се появи с високите вълни, броди из острова, причинявайки огромни щети", пише още в блога.

 

Първият филм за Годзила бе излъчен в САЩ през 1954 г., вдъхновявайки множество римейки, като всички разчитат на тръпката от гледането на огромното опустошение на човешки постройки от масивното същество.

 

В допълнение към това, че се ще превърне в дом на най-смъртоносното и гигантско гущероподобно същество , "Nijigen no Mori" също ще има и експонати, базирани на японски анимета и анимационни герои като "Crayon Shinchan".

 

Остров Аваджи е в залива на Осака, близо до Кобе и Наруто. Феновете на Годзила, които гостуват в Япония, могат също да посетят и квартала Шинджуку в Токио, където 12-метрова реплика на Годзила върху хотел "Gracery" плюе "огън" по посетителите.

 

Гостите на хотела ще имат възможността да поискат престой в някоя от тематичните стаи, които имат перфектна гледка към главата на чудовището на осмия етаж.

 

Следващата година ще се отбележи и излизането на най-новия филм за Годзила – "Godzilla vs. Kong", който ще бъде на английски, а в ролите ще бъдат Мили Боби Браун и Кайл Чандлър.

 

 

Източник: CNN

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции