<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42024" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Касиране на вота в София иска щабът на Мая Манолова

04 Ноември 2019
0 1741

Щабът на кандидата за кмет на София Мая Манолова ще поиска касиране на вота в столицата, пише Медиапул.

 

Новината дойде от Никола Вапцаров, който е председател на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Манолова за градоначалник. Той обясни, че е “искал да има открити и честни избори“, но ГЕРБ, “в лицето на председателя на Общинската избирателна комисия Полина Витанова, реши отново да всее съмнения в честността на изборния процес“.

 

МАЯ МАНОЛОВА: ИМАШЕ БЕЗОБРАЗНО КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ, РАЗЛИКАТА С ФАНДЪКОВА Е ПОД 3% (ВИДЕО)

 

Вапцаров каза още, че снощи е пожелал да влезе в зала “Арена Армеец“ , където се броят гласовете от втория тур на изборите в София. Той е аргументирал искането си с факта, че е председател на Инициативния комитет и упълномощава всички останали представители на Манолова.

 

ОКОНЧАТЕЛНО: САМО С 20 ХИЛЯДИ ГЛАСА ПОВЕЧЕ ФАНДЪКОВА ПЕЧЕЛИ СРЕЩУ МАНОЛОВА

 

Достъп обаче му е отказан.

 

ВОЛЕН СИДЕРОВ АТАКУВА "АРЕНА АРМЕЕЦ" СЛЕД КАТАСТРОФАЛЕН РЕЗУЛТАТ НА ИЗБОРИТЕ

 

 “Това, съчетано с десетките сигнали за купуване на гласове и манипулиран вот, както и драстичната разлика на екзит половете с данните на паралелното преброяване, ни дава основание да смятаме, че ГЕРБ манипулират изборния процес“, каза Вапцаров.

 

Иначе той не е единственият, който атакува "Арена Армеец" на тези избори. Припомняме, че в нощта на първия вот на 27 септември, Волен Сидеров също искаше да нахлуе в залата, където се преброяват бюлетините, с претекст, че там се извършва измама.

 

Източник: Медиапул

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции