<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42064" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Учител спаси куче в клетка от удавяне в езерото на Илинойс

05 Ноември 2019
0 717

Учител спаси куче в клетка от удавяне в студеното централно езеро на Илинойс през уикенда, и сподели, че животното е било „явно малтретирано“, пише Daily mail.

 

Брайънт Фриц, който преподава гимназиални науки в школата на Next Generation в Шампан, се готвил да лови риба в събота, когато намерил Дори, черно-бяло женско кученце, затворено в клетка и хвърлено във водата на езерото Кауфман.

 

 

""

 

 

Той се втурнал без никакво колебание към животното и го спасил. Това се случило около 15 ч. следобяд в хладния, вече зимен ден.

 

Фриц обаче видял, че кучето има други медицински проблеми. "Когато я качих на брега, навсякъде имаше кръв. Липсваше ѝ козина от задната страна, а в долната част на лапите ѝ нямаше кожа. Вероятно тежеше от 15 до 20 килограма. Тя се тресеше ужасно зле! Очите ѝ бяха затворени. Беше толкова нещастна!", споделя той.

 

Учителят завел кучето в топлата си кола и след това се отправили към ветеринарната болница на Университета в Илинойс. По пътя той отишъл до къщата си, за да увие бедното животно в одеяло, "и да го стопли колкото е възможно по-скоро."

 

 

"".

 

Говорителят на колежа по ветеринарна медицина в Университета, отбеляза, че кученцето реагира благоприятно на лечението от хипотермия. Персоналът на болницата също така почистил раните и дал на четириногия пациент антибиотици и лекарства за болка.

 

 

""

 

 

Полицията разследва инцидента.

 

 

 

Източник: Daily mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции