<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42531" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъж се тъпка само с KFC цяла седмица и отслабна

20 Ноември 2019
0 3163

Мъж цяла седмица се храни само с пържено пиле, бургери и пържени картофки от KFC и в резултат на това отслабна. Майк Джейвънс решил да направи собствен експеримент дали наистина вредните храни водят до затлъстяване, пише LADbible.

 

ВЕГАН СЪДИ "БЪРГЪР КИНГ", ЗАЩОТО МУ НАПРАВИЛИ БУРГЕР НА ГРИЛА ЗА МЕСО

 

 

""

 

 

17-ГОДИШНО МОМЧЕ ОСЛЕПЯ СЛЕД КАТО 10 ГОДИНИ ЯЛО САМО ПЪРЖЕНИ КАРТОФКИ, ХЛЯБ И КОЛБАСИ

 

 

34- годшиният мъж изхарчил около 105 британски лири (около 240 лева) за своето ежедневно меню от популярната верига за бързо хранене. Поръчвайки си почти всичко, което е в менюто, Майк всъщност консумирал средно 2000 калории на ден. До края на експеримента за седем дни той успял да свали 2 килограма от теглото си.

 

 

""

 

 

Освен, че отслабнал, докато си облизва пръстите от мазното пържено парче пиле, хранителната му диета всъщност имала много негативни ефекти върху здравето му. За седем дни той увеличил със 150 процента допустимата доза сол на ден, а приемът на мазнини се е увеличил с над 250%.

 

 

""

 

 

 „Обичам KFC и исках да видя дали все още ще го обичам, ако ям само това цяла седмица. След като приключи експеримента, цяла седмица се чувствах зле, бях постоянно жаден и имах главоболие", разказва Майк. Той признава, че преживяването било много забавно, но не би го препоръчал на другите. "Страхотно е да си хапнеш KFC веднъж или два пъти в месеца, но не бих препоръчал да ядете всеки ден", каза още Майк.

 

РОДИТЕЛИ ПРАЩАТ ДЕЦАТА СИ НА УЧИЛИЩЕ СЪС СТУДЕНИ БУРГЕР И КАРТОФКИ ОТ МАКДОНАЛДС ЗА ОБЯД

 

 

""

 

 

Все още няма официален коментар от KFC по случая.

 

 

Източник: LADbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции