<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42559" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Заснеха двам...

Полицаи извадиха жена от горяща кола, минути преди да избухне (видео)

20 Ноември 2019
0 3704

Двама полицаи от Вирджиния извадиха жена от горяща кола, секудни преди автомобилът да избухне. Двамата служители Далтън Фоли и Оливия Мартин бяха посрещнати като герои след като с риск за собствения си живот спасиха пострадалата, пише Daily Mail

 

 

Инцидентът се случил в ранните часове в петък. Камера, закачена на униформата на един от полицаите, показва цялата сложна акция по спасяването.

 

 

""

 

 

На записа се вижда как задната част на автомобила в обгърната в пламъци. Въпреки огъня и гъстия дим, униформените вадят нож, режат обезопасителния колан и изкарват жената. След като се уверяват, че в колата няма друг пътник, изтеглят пострадалата на безопасно разстояние. Секудни по-късно цялата кола избухва в пламъци.

 

 

""

 

 

"Беше доста ужасяващо, защото превозното средство гореше. За щастие стигнахме за няколко секунди до мястото. Ако бяхме там малко по-късно, може би щеше да е фатално", разказва за преживяното полицай Оливия Мартин. Офицер Далтън Фоли от своя страна призна, че се е уплашил, но е трябвало да се съсредоточи върху работата и да направи всичко по силите си.

 

 

Спасената жена е откарана в болница в тежко, но стабилно състояние.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции