<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42564" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Момченце се н...

Осиновиха кученцето, спасено от руините на урагана Дориан (видео и снимки)

20 Ноември 2019
0 1008

Кученцето, намерено под руините от урагана Дориан на Бахамите, вече е осиновено от семейство във Флорида, пише Daily Mail

 

Семейство Бийти от Палм Бийч от тук нататък ще се грижи за кучето, което спасителите му кръстиха "Чудо". 

 

 

""

 

 

НАМЕРИХА КУЧЕНЦЕ, ОЦЕЛЯЛО ЕДИН МЕСЕЦ ПОД РАЗВАЛИНИТЕ СЛЕД УРАГАНА ДОРИАН (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Кученцето бе открито миналия месец с помощта на дрон в Марш Харбър след като преседя три седмици без храна, заклещено между развалините от урагана Дориан. Сърцераздирателно видео показа момента, в който Чудо е намерен от спасителите си и настървено яде и маха с опашка, докато Шон Ириън от Биг Дог Ранч Рескю се опитва да го измъкне от капана. 

 

 

""

 

 

Повече от 10 000 души подадоха молба да се грижат за едногодишното кученце от смесена порода. За времето откакто е спасен, малкият мъченик е натрупал около 7 килограма. 

 

 

""

 

 

Кларк, Бриана и техните три дъщери Джейн, на осем, Кейт, на пет и Клеър, на три, с нетърпение очакват да имат „най-щастливите празници“ с новото попълнение в семейството им. Те изгубиха дългогодишен семеен дом в бурята.

 

ЖЕНА ПРИЮТИ БЛИЗО 100 БЕЗДОМНИ КУЧЕТА ОТ УРАГАНА "ДОРИАН" (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

Смята се, че ураганът от категория 5 е причинил щети за 7 милиарда долара, и е отнел живота на най-малко 58 души, а стотици все още са безследно изчезнали. Организацията на Обединените Нации изчислява, че 76 000 души в Гран Бахам и островите Абако са останали без дом.

 

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции