<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42771" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Майка направи камина от кашони, за да може Дядо Коледа да остави подаръци на децата ѝ (снимки)

27 Ноември 2019
0 1676

Тази майка определно заслужава да бъде наградена за креативната идея да построи камина от картон по средата на хола в собствения си дом, разказва LADbible

 

 

Кейт Милс се залавя със задачата, след като дъщеря ѝ Клоуи, изпаднала в паника от факта, че Дядо Коледа няма да може да пусне така дълго чаканите подаръци през комина.

 

 

МАЙКА КУПИ 100 ПОДАРЪКА ЗА КОЛЕДА НА ТРИТЕ СИ ДЕЦА, ИЗХАРЧИ ХИЛЯДИ

 

 

Кейт, която също има и две доведени дъщери от годеника си Пол, решава да се справи с проблема, използвайки хитрост и без да е нужно да харчи излишни пари.

 

 

""

 

 

В САЩ Е ОПАСНО ДА ТВЪРДИШ, ЧЕ ДЯДО КОЛЕДА НЕ СЪЩЕСТВУВА

 

 

Тя издига невероятна камина от картонени кашони с комин, който стига чак до тавана на стаята. Покрива конструкцията с тапет, а за финал поставя чудни лампички и коледни чорапи, които да допринесат за духа на празника.

 

 

""

 

 

29-годишната майка препоръчва и на останалите да пробват да си направят такава камина, защото това е страхотен начин да се създадат както незабравими спомени, така и добро настроение по време на празничния сезон.

 

 

"Отне ни само два дни и момичетата също участваха в направата. Забавляваха се и идеята им хареса много, а Клоуи е толкова щастлива, че Дядо Коледа ще има как да достави подаръците”, разказва още майката.

 

 

""

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции