<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=45692" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вижте как кокер шпаньолът Дори разруши семейната кухня (снимки)

06 Декември 2019
0 1077

Едно английско семейство си помислило, че в къщата им се е случил взрив, когато веднъж се прибрало и видяло адската неразбория в кухнята им. Оказало се обаче, че тяхното малко кученце е отговорно за опустошението, пише Daily Mail.

 

Едногодишният кокер шпаньол Дори доста палувал, докато бил сам. Той извадил съдържанието на всички шкафове и изпразнил кошчето за боклук, докато стопаните му пазарували.

 

 

""

 

 

Семейството се върнало в дома си във Уорингтън след два часа и било шокирано. Дори оставил кухненския под застлан с боклук, бисквити, шоколади и прибори за готвене.

 

Освен това кучето се опитало да изяде запасите на семейството от захар за глазура, както и няколко листа паста за лазаня. То дори успяло да извади желязо от шкаф по време на двучасовото си фиаско.

 

 

""

 

 

Рейнър, 21-годишен студент по медицинска биохимия, казва: „Дори е като работа на пълен работен ден, която обича да причинява хаос."

 

Кученцето, разбира се, вкарало в действие най-големия коз – виновния поглед.

 

 

""

 

 

Семейството в крайна сметка почистило, но трябвало да изхвърли всички храни, до които домашният любимец се бил докоснал.

 

 

""

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции