<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46020" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Милионер си търси личен фотограф, който да обикаля света с него за 55 000 долара годишно

18 Декември 2019
0 39953

Австралийски милионер предлага на един късметлия шанса да бъде негов личен фотограф на пълен работен ден. Той ще му плаща 55 000 долара (около 97 000 лева) годишно за честта, пише Daily Mail.

 

Матю Лепре, който е основател на Ecom Warrior Academy, търси фотограф, който да пътува из Европа и Съединените щати с него, качвайки снимки на 27-годишния младеж в социалните мрежи.

 

 

""

 

 

„Само през изминалата година успях да разрасна бизнеса си, докато пътувам до Обединените арабски емирства, Индонезия, САЩ, Нова Зеландия, Италия, Франция, Испания, Швейцария и Тайланд и досега разчитах на най-добрия си приятел за снимките ми", споделя бизнесменът.

 

Наетият човек ще трябва да има валиден паспорт, да може да пътува безпроблемно, както и да има око за перфектната снимка. Той ще трябва да се съобразява и с доста динамичен график.

 

 

""

 

 

Всички разходи по полети и настанявания в чужбина ще бъдат поети от Лепре.

 

През септември пък бившата студентка по мода Тиана Де Асис от Сидни беше избрана за личен асистент на милионера. Тя кандидатствала за работата, като изпратила автобиографията и мотивационното си писмо в имейл, озалгалвен „Най-забавния личен асистент, който някога ще имате".

 

 

""

 

 

Естествено, това привлякло вниманието на Матю Лепре и след телефонно интервю, младото момиче е наето.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции