<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46026" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Майка възмути мрежата след като помоли да изтрият доведения ѝ син от семейните снимки

18 Декември 2019
0 1613

Жена предизвика възмущение във Фейсбук след като потърси помощ от потребители в социалната мрежа да махнат доведения ѝ син от общите фамилни снимки.

 

 

ДВОЙКА, КАЧИЛА КРАКАТА СИ НА МАСИЧКАТА В САМОЛЕТА, ОТВРАТИ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

 

 

Майката публикува професионална семейна снимка с нея, съпруга, двете си деца и доведения си син, пише Daily Mail. След това жената помоли някой да изтрие  "небиологичното дете" и да остави на снимката само нейните собствени деца. "Има ли някакъв начин да премахнете детето вдясно от тези снимки?", написа тя в публикцията, споделена в група за фотографи и фрийлансъри.  

 

 

 

""

 

 

„Той е моят доведен син, а нямам никакви други добри кадри само с моите две деца, без него. Моля да го премахнете от семейната снимка. Благодаря предварително!", написа още майката. Постът предизвика вълна от негативни коментари и обиди към жената.

 

 

БУЛКА СЕ ОПЛАКА, ЧЕ ДИАМАНТЕНИЯТ Ѝ ПРЪСТЕН БИЛ С МНОГО МАЛЪК КАМЪК И ВЪЗМУТИ ХИЛЯДИ В МРЕЖАТА

 

 

""

 

 

"Представете си как ще се почувства детето", написа един потребител. "Това е отвратително. Надявам се бащата на момчето да види това и да се разведе с нея. Това е просто едно дете и то не е виновно", коментира друг.

 

 

""

 

 

Последва и втори коментар от майката: "Аз обичам доведения си син, но просто искам снимка без него", оправда се жената, чието име не се споменава.

 

 

Източник: Daily Mail

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции