<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46284" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

25-годишен мъж, определящ се като полово неутрален, иска да изглежда като кукла (снимки)

03 Януари 2020
0 9609

25-годишният Патрик Маст от Франкфурт, Германия, е роден с мъжки пол, но сам се определя по-скоро като полово неутрален. Той се подлага на пластични операции от всякакъв тип още откакто е на 18 години, пише Daily Mail.

 

 

""

 

 

ЖЕНА ПОХАРЧИ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЗА ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ, ЗА ДА ПРИЛИЧА НА СЕКС КУКЛА (СНИМКИ)

 

Патрик е похарчил почти 50 000 британски лири (около 114 708 лева) за ботокс, филъри и пластични интервенции, за да изглежда като кукла и твърди: „Това, че изглеждам като Барби не ме прави глупав.“

 

 

""

 

 

Студентът по Бизнес мениджмънт всеки месец претърпява корекции на устните, а на всеки четири месеца се подлага на процедури с ботокс. Това обаче не е всичко, той също така има доста сериозна операция на носа и се е подложил на оперативна процедура наречена блефаропластика, за да постигне по-заоблен вид на очите и така уж да придобие по-изразителен поглед.

 

 

""

 

 

Патрик се надява да срещне своята сродна душа – човек, който е широко скроен и няма да има проблем с всичките му на брой пластични корекции.

 

“Харесва ми вниманието, което получавам след като си направя поредната процедура”, споделя Патрик. “Не цялото внимание, което ми се отделя е с добри и чисти намерения обаче. Казвали са ми, че изглеждам като чудовище, но всеки има правото да изглежда така, както иска и се харесва”, допълва още той.

 

 

""

 

 

“Разбрах за един пластичен хирург, който работи в Истанбул, Турция и е специалист в операциите на носа. Прави го да изглежда като на Барби“, казва Патрик и довършва: “Когато го видях, си помислих – това е моят доктор. Така че през март летях от Германия до Турция, за да се подложа на интервенцията. По същото време имах и повдигане на устните, за да мога да коригирам празното пространство между горната си устна и вече новия си нос.”

 

КУЛТУРИСТ ОБЯВИ ПУБЛИЧНО, ЧЕ ЩЕ СЕ ОЖЕНИ ЗА СВОЯТА СЕКС КУКЛА

 

 

""

 

 

25-годишният Патрик тепърва планира още ред интервенции, на които да се подложи, за да постигне мечтания от него вид.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции