<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46287" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Грета Тунберг се прекръсти на Шарън

04 Януари 2020
0 23515

Шведската екоактивистка Грета Тунберг със сигурност е едно от най-известните лица в света. Това обаче не пречи на хората да не знаят името й. Точно такъв е случаят с британската актриса Аманда Хендерсън, която при участието си в телевизионно предаване, прекръсти момичето на Шарън. Хендерсън участва в шоуто Celebrity Mastemind (известни участници отговарят на различни въпроси, а спечелената награда се дарява за благотворителни цели), когато водещият Джон Хъмфрис я попита как е името на шведска екоактивистка, издала книга с речите ("Никой не е прекалено малък, за да бъде значим") си през 2019 г., превърнала се в едно най-купуваните издания.

 

Теория на конспирацията: Грета Тунберг пътува във времето

 

Първоначално Хендерсън не можа да се сети. След кратък размисъл поклати глава и отговори: "Шарън".

 

""

 

Видеото веднага набра популярност в социалните мрежи. Хендерсън отнесе множество подигравки. А самата Грета Тунберг реагира с чувство за хумор и смени името на профила си в туитър на "Шарън".

 

Бразилският президент нарече Грета Тунберг "пикла"

 

Шведската екоативистка и друг път се е шегувала с подобни прояви. Преди месец президентът на Бразилия Жаир Болсонаро я нарече "пикла". Тунберг добави определението в описанието си в туитър.

 

Източник: Гардиън

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции