<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46544" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Родители заведоха рутера си на пътешествие, след като трите им деца отказаха да дойдат (снимки)

13 Януари 2020
0 66136

Родители от Австралия решиха да заведат интернет рутера си на приключенско пътешествие, след като трите им деца отказаха да участва в "скучния" план за уикенда, пише Daily Mail.

 

 

ФОТОСЕСИЯ С ДЕЦА, КОИТО СЕ ПРЕВЪПЛЪЩАВАТ В ГЕРОИ ОТ "ЖИВИТЕ МЪРТВИ" РАЗТЪРСИ ИНТЕРНЕТ

 

 

Каси и Крис искали да пътуват с цялото си семейство на еднодневна екскурзия до Уорнамбол, едно от най-активните пристанища на Виктория през 1800 г., а днес е мястото на фрегатата "Флагстаф Хил". Децата обаче отговорили на предложението с "това е толкова скучно, не искам да участвам". Тогава родителите решили да им изключат интернета и да вземат рутера със себе си на пътешествието.

 

 

""

 

 

 

За да подразнят още повече децата си, те документирали цялото пътуване със снимки в социалните мрежи. Двамата снимали рутера на плажа, в увесилетелния парк и на детската площадка, показвайки не децата си какво забавно приключение са изпуснали.

 

 

""

 

 

 „Рутерът имаше фантастичен ден и изглежда толкова щастлив в почивния си ден. Чудите се как децата са прекарали почивката?", коментира майката Кели със смеещи се емотикони.Снимките ѝ станаха хит в мрежата с десетки хиляди харесвания и споделяния.

 

 

""

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции