<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46684" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Топ готвач с две звезди "Мишлен" отказа да готви веганска храна

17 Януари 2020
0 953

Топ готвач в ресторант с две звезди "Мишлен" отказа да готви веганска храна. 48-годишният Сат Бейнс предлага в своя ресторант уникално меню, включващо деликатеси от еленско месо и специалитет с яребици, пише Daily Mail

 

 

""

 

 

Той отваря своя ресторант преди 18 години със специално подбрани ястия. „Искаме да дадем на нашите клиенти най-добрата храна, която можем“, казва Бейнс. Клиентите в заведението получават специално седемстепенно меню за повече от 100 паунда ( близо 230 лева).

 

 

""

 

 

Готвачът категорично отказва да променя менюто си. "Това е все едно да отида във вегант ресторант и да искам пържола", коментира Бейнс. Той отказва да се съобрази с веган активистите и техните претенции към кулинарния свят и заведенията. 

 

 

""

 

 

 „Не можеш да ходиш на хеви метъл концерт и да очакваш класическа музика. Моят бизнес е да правя това, което искам. Не правя веган храна!"

 

 

""

 

 

Неговият ресторант беше определен за най-добър във Великобритания на годишните награди за 2019 година. Ресторантът е и първият в Англия, който спечели звезда Мишлен през 2003 г.

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции