<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46914" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъж си купи за 80 паунда откраднат велосипед, струващ 1400 паунда и го върна на собственика му

22 Януари 2020
0 555

Сти Бърк от Ливърпул, Англия купи за 80 паунда (около 176 лева) откраднат велосипед, който иначе струва близо 1400 паунда (към 3000 лева), и го върна на законния му собственик, пише LADbible.  

 

В СОФИЯ УСПЯХА ДА ОТКРАДНАТ ДОРИ ПРОТОТИП НА Е-ВЕЛОСИПЕД

 

 

""

 

 

МЪЖ КРАДЕ КОЛИЧКАТА НА 2-ГОДИШНИ БЛИЗНАЦИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ (ВИДЕО)

 

 

Въпреки, че осъзнал колко е скъпо колелото, той споделил снимка в Туитър и написал: "Окраданали са колелото на някого? Просто го купих за 80 паунда от района на Кросби, за да мога да го върна на собственика му. Щях да съм разбит, ако това хубаво колело беше мое и ми го бяха откраднали, така че дайте знак!"

 

 

""

 

 

Постът веднага събрал хиляди коментари и споделяния, благодарение на които реалният собственик е намерен. Той имал ключ към катинарчето, с което било заключено колелото, както и цялата документация и сервизна книжка. Собственикът на колелото разказал, че го е купил миналата година, а наскоро домът му бил разбит и обран. За щастие мъжът успял поне да си върне обратно ценното колело.

 

 

Благородният Сти каза, че не иска собственикът да му връща тези 80 паунда. "Не мога да взема пари от човек, който току що е бил обран", сподели още великодушният мъж.

 

 

Източник: LADbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции