<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46963" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Транссексуал...

Мъж намери близо 30 000 долара пред банкомат и ги върна в банката (видео и снимки)

23 Януари 2020
0 3591

Мъж от Мичиган, САЩ намери кутия, пълна с пари, забравени до бакомат, и ги върна обратно, съобщава CNN

 

 

МЪЖ НАМЕРИ И ВЪРНА ИЗГУБЕН ПОРТФЕЙЛ С МНОГО ПАРИ НА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА

 

 

""

 

 

Видео от охранителната камера показва как брониран инкасо автомобил разтоварва няколко кутии с пари от банкомата. Служителят обаче забравя една от тях на улицата. Десет минути по-късно Джордж Кондаш вижда забравената кутия, слага парите в колата си и потегля, се вижда още на записа. Друго видео обаче показва, че същият паркира колата си пред банковия офис във Филаделфия, влиза и предава парите на гишето. 

 

 

ТРЕТОКЛАСНИК НАМЕРИ ПОРТМОНЕ С НАД 2000 ЛЕВА И ГО ВЪРНА НА СОБСТВЕНИКА (СНИМКИ)

 

 

""

 

Оказало, че в кутията има близо 27 000 долара (над 48 000 лева). "Видях, че на кутията има етикет "40 0000". Когато влязох в кредитния офис и оставих кутията на гишето, шеговито ги попитах: "Има ли награда, ако върнеш 40 000?". Те изглеждаха онемели", разказва добрият самарянин. 

 

 

""

 

От финансовата институция уточниха, че всъщност в кутията е имало 27 000 долара и че ще възнаградят Джордж за доброто дело, но без да уточняват с каква сума. 

 

"Това са много пари, които можеха да доведат до значителна загуба", каза пред CNN управителят на банката Алисия Стюарт. Тя уточни, че ако г-н Кондаш не беше взел парите, са щели да сигнализират полицията и да проследят автомобила му по регистрационната табела от видеозаписите. 

 

 

""

 

 

Източник: CNN

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции