<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56304" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Явор Бахаров е с две обвинения за шофиране след алкохол, кокаин и марихуана

09 Февруари 2020
0 13064

Прокуратурата в Разлог повдигна две обвинения на актьора Явор Бахаров, който вчера бе задържан да шофира след употреба на алкохол и наркотици в Банско, пише Dir.bg.

 

Едното обвинение е за шофиране след употреба на алкохол в условията на повторност, тъй като актьорът има вече присъда за същото провинение. Направената проба с дрегер е показала 1,3 промила алкохол в издишания въздух. Очакват се резултатите от кръвната проба, които ще бъдат готови до няколко дни.

 

АРЕСТУВАХА ЯВОР БАХАРОВ ЗА ШОФИРАНЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ И АЛКОХОЛ

 

Полевите тестове за наркотици, които са направени на 34-годишния Бахаров от полицаите в Банско са отчели кокаин и канабис. На актьора е взета мярка за неотклонение “парична гаранция” в размер на 5000 лева

 

ПРИЯТЕЛКАТА НА ЯВОР БАХАРОВ ОТРИЧА ДА Е ИМАЛО НАСИЛИЕ НАД НЕЯ

 

Днес Явор Бахаров излезе минути от РПУ-Банско и заяви: “Съжалявам, че притесних близките и семейството ми”. В двора на управлението е прибран и автомобилът му “Мицубиши” – вече със свалени номера. Актьорът е наел двама адвокати да го защитават.

 

АРЕСТ И 9 МЕСЕЦА ПРОБАЦИЯ ЗА ЯВОР БАХАРОВ – НАБИЛ БИВШЕ ГАДЖЕ И СКОЧИЛ НА ПОЛИЦАЙ

 

Явор Бахаров вече е осъждан три пъти. Първата му присъда е от 2013 г. за хулиганство. Три години по-късно Бургаският районен съд го признава за виновен за шофиране след употреба на алкохол. Третата присъда за актьора бе произнесена през март миналата година от Софийския районен съд за хулиганство и непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

 

 

Източник: Dir.bg

Снимка: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции