<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56413" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ванеса Брайънт направи трогателно откровение за смъртта на Коби и Джана в Instagram

11 Февруари 2020
0 1805

Ванеса Брайънт направи коментар по повод смъртта на съпруга си Коби Брайънт, обяснявайки, че все още се опитва да обработи мащаба на трагедията, сполетяла семейството ѝ, пише Newsweek.

 

Легендата на “Лос Анджелис Лейкърс” почина заедно с осем други души, включително 13-годишната му дъщеря Джана, когато хеликоптерът, с който пътуваше, се разби в Калабасас, Калифорния, на 26 януари.

 

УСТАНОВИ СЕ ПРИЧИНАТА ЗА КАТАСТРОФАТА НА ХЕЛИКОПТЕРА НА КОБИ БРАЙЪНТ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

В публикация в Instagram Ванеса Брайънт изрази както тъга, така и гняв от загубата на съпруга и дъщеря си.

 

 

Ванеса Брайънт направи трогателно откровение за смъртта на Коби и Джана в Instagram

 

 

“Мозъкът ми отказва да приеме, че и Коби и Джиджи ги няма”, пише тя. “Сякаш се опитвам да осъзная, че Коби го няма, но тялото ми отказва да приеме, че моята Джиджи никога няма да се върне при мен”.

 

И продължава: “Защо трябва да мога да се събудя още един ден, когато детето ми няма да има такава възможност?! Полудявам. Тя имаше толкова много живот за живеене.”

 

Публикацията в Instagram включва видео на баскетболния отбор на Джана, на който баща ѝ беше треньор. Той дори многократно е казвал в интервюта, че 13-годишната му дъщеря е много по-добър играч, отколкото той е бил на нейната възраст.

 

 

Ванеса Брайънт направи трогателно откровение за смъртта на Коби и Джана в Instagram

 

 

Коби и Ванеса имат още три дъщери – Наталия, Бианка и Капри, като Ванеса сподели, че разбира, че трябва да бъде силна, за да им помогне да се справят с мъката.

 

Миналата седмица Ванеса Брайънт обяви „Празник на живота“, който ще се проведе в Стейпълс Център в Лос Анджелис на 24 февруари, в памет на покойния ѝ съпруг и Джана.

 

 

 

Източник: Newsweek

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции