<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56961" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Тийнейджър изкарва над 10 000 паунда седмично, работейки само два часа на ден

26 Февруари 2020
0 431

Тийнейджър в Уелс разкри, че е на път да стане милионер, като изкарва до 10 000 паунда (около 23 000 лева) седмично, като често работи само по два или три часа на ден, пише ladbible.com.

Ашли Ричардс, на 19 години, е насочик енергията си към валутен пазар (известен още като Forex), търгувайки в интернет, след като сам се научил как да го прави. Това станало след изчитането на много електронни книги по темата.

 

 

Тийнейджър изкарва над 10 000 паунда седмично, работейки само два часа на ден

 

 

Тийнейджърът от Тенби е включен в новия документален филм на BBC Wales Young, Welsh and Pretty Minted, където той споделя как е успял да спечели богатството си от нищо.

 

Обяснявайки как си изкарва прехраната, Ашли казва в предаването: „Купувам валута на по-ниска цена и я продавам на по-висока цена, всичко може да зависи от различни неща като лихви, банкови решения, Brexit. Винаги гледам тенденциите на пазара. Трябваше да се науча как да го правя онлайн. Вероятно изтеглих около 400 електронни книги.”

 

Признавайки, че по природа не е академично насочен, той поел по друг маршрут и се научил как да търгува с пари в интернет, въоръжен само с лаптоп и мобилен телефон.

 

Сега той е в състояние да финансира любовта си към дизайнерските стоки, включително автомобил на стойност 120 000 паунда (280 000 лева) и скъпи часовници, с надежда да се пенсионира млад.

 

 

Тийнейджър изкарва над 10 000 паунда седмично, работейки само два часа на ден

 

Според WalesOnline, младежът веднъж е спечелил 2000 паунда (4600 лева) само за 30 секунди.

 

Обикновеният ден за Ашли включва събуждане и валутен анализ, четене на новините и решаване дали да се търгува или не. Някои дни той работи само два до три часа на ден, докато друг път седи пред компютъра до 12 часа.

 

 

Източник: ladbible.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции