<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=62004" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицаи наме...

Стадо от 50 слона блокира движението, докато пресича шосе в Тайланд (видео и снимки)

16 Април 2020
0 977

Видео от спираща дъха гледка на 50 слона, които пресичат в колона шосе, бе разпространено от ViralPress в сряда. Слоновете са излезли от джунглата, за да прекосят магистралата в провинция Чачоенгсао на 9 април.

Няколко полицейски служители са пристигнали на мястото, за да гарантират, че слоновете ще стигнат безопасно до съседен район на джунглата. Местни жители са били забелязани да се събират от двете страни на пътя, за да наблюдават внушителната процесия.

Слонове в Тайланд са оставени да гладуват оковани във вериги, заради спада в туризма в страната (снимки)

Местни служители на дивата природа са наблюдавали стадото от няколко дни и щом са забелязали придвижването им към главния път, са уведомили полицията, за да обезпечи безопасното преминаване на едрите бозайници.

Стадо от 50 слона блокира движението, докато пресича шосе в Тайланд (видео и снимки)

Пратия Чутипат Сакул се оказал на мястото в точния момент, за да заснеме удивителната ситуация.

”Всички слонове бяха толкова спокойни, сякаш не забелязваха хората. Чувствам се истински късметлия, че видях такава невероятна гледка”, споделил той възторга си.

Планински кози превзеха празните заради карантината улици на градче в Уелс (видео и снимки)

Подобни гледки на диви животни, които навлизат в градска среда зачестиха напоследък, след като мерките заради коронавируса принудиха много хора да останат по домовете си, което доведе до обезлюдяването на много градове и жилищни райони в цял свят.

Източник: ViralPress

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции