<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70084" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: СДВР: Четирим...

Напрежение избухна в София снощи, кола удари протестиращ (видео и снимки)

29 Юли 2020
0 4440

Шофьор беше блокиран от протестиращи в София за 4 часа тази нощ на кръстовището пред Софийския университет. Той вече е подал жалба, предаде bTV.

„Жалбата е срещу хората, които ме нападнаха, задържаха ме 4 часа против моята воля, без да съм нарушил закона, снимаха ме и качиха в социалните мрежи с разни клевети пред цяла България“, обясни Халед Мохи.

Напрежение пред СУ: Кола удари протестиращ (ВИДЕО) - NOVA

До напрежението по време на протеста се стигна, когато около 22 ч., Мохи се опита да премине с автомобила си, но не беше допуснат от протестиращи.

Напрежение на кръстовището пред Софийския университет, след като ...

Малко по-късно те поискаха да бъде извикана линейка, за да окаже помощ на млад мъж, който по техни думи е пострадал от съприкосновение с автомобила. Непосредствено след медицинския преглед, пострадалият младеж Асен се върна пред Софийския университет.

Той обясни, че колата е минала през крака му. Мъжът разговаря с шофьора на автомобила, който му се извини за инцидента.

Двамата нямат претенции един към друг. Пробите за алкохол и наркотици на водача са отрицателни, а документите му са изрядни.

Напрежението ескалира: Протестиращи блокираха младеж с автомобил ...

По думите му, движението не е било отбито от органите на реда.

Това е вторият подобен инцидент в рамките на дни. На 24 юли 19-годишно момиче пострада по време на протеста при блокирането на кръстовището между бул. “България” и “Фритьоф Нансен”.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции