<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70654" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Севда Арнауд...

Борисов не подаде оставка пред делегатите, протестиращи блокираха околностите на “София Тех Парк” (видео и снимки)

05 Август 2020
0 20467

Премиерът на България и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов говори пред 4000 делегати на националната конференция в “София Тех Парк” на фона на протестиращи, които блокираха кръстовището на 4-ти километър с викове “Оставка” и “Вие сте позор”.

Борисов не подаде оставка пред делегатите, протестиращи блокираха околностите на &#8220;София Тех Парк&#8221; (видео и снимки)

Около 4000 членове и симпатизанти на партия ГЕРБ от цялата страна се събраха в “София Тех Парк” на национална конференция. В същото време на 100 метра от мероприятието се стекоха демонстранти с искания за оставка на правителството.

Борисов не подаде оставка пред делегатите, протестиращи блокираха околностите на &#8220;София Тех Парк&#8221; (видео и снимки)

Делегатите пристигаха на мястото с автомобили, за да се избягват струпванията в автобуси. Всеки от тях носеше стикер с надпис “ГЕРБ”, залепен над сърцето като повечето не знаеха какъв е дневният на конференция, но бяха дошли да чуят речта на Бойко Борисов.

На мястото пристигнаха и група младежи в черно, които бяха доста лаконични за причините, поради които са дошли. Заявиха, че подкрепят премиера Бойко Борисов и управлението му. 

Първи говориха пред събралите се кметовете на Враца и Дулово, а лидертът на СДС Румен Христов заяви:

“Остават 6 или 7 месеца до изборите, бъдете силни, бъдете единни и да спечелим изборите.”

В речта си Борисов обяви, че ще обсъжда с Коалицията варианта да си подаде оставката и правителството да продължи да работи без него.

Очаквайте подробности!

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • shadow

    09 Август 2020

    Тиквата не подава нито дава оставка. Той само дава пари за магистрали ама нали не са от неговия джоб. Оставка. Мутри вън.

Покажи всички Скрий

Реакции