<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70713" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ГЕРБ излязох...

Генка Шикерова: Провокаторите с маски на събитието на ГЕРБ бяха като у дома си (видео)

06 Август 2020
0 7425

“Те бяха като у дома си”, така журналистът Генка Шикерова коментира маскираните млади мъже, които нападнаха Полина Паунова и изхвърлиха телефона ѝ по време на конференцията на ГЕРБ в “София Тех Парк” вчера, предаде bTV.

Въпреки, че от ГЕРБ ги нарекоха провокатори, видно е от видеото на Паунова, както и от другите видеа с боя встрани от делегатите на събитеието, че поведението им говори друго.

Генка Шикерова: Провокаторите с маски на събитието на ГЕРБ бяха като у дома си (видео)

ГЕРБ излязоха с позиция за сблъсъците и атаките срещу журналисти по време на конференцията днес

“Създаде се усещането, че тези момчета там са познати и че събитието се охранява от своеобразни граждански отряди. Защото те ходеха и общуваха през цялото време с хора с радиостанции, с хора, които очевидно са част от това събитие. Те бяха вътре през цялото време, обикаляха безпрепятствено. И въпреки ситуациите, които създадоха, никой в нито един момент не повика полиция, не пожела да ги изгони, не ги помоли да напуснат мероприятието”, допълни Шикерова.

Провокатори нападнаха журналисти и граждани по време на конференцията на ГЕРБ (видео)

Вчера още по време на форума стана ясно, че и медийният съветник на земеделския министър – Ася Попова, също е била нападната от същите хора. Това разказа самата тя пред журналисти.

Сблъсъци и агресия срещу журналисти по време на Националната конференция на ГЕРБ (видео)

Паунова поясни, че е провела разговор с Попова и е попитала има ли записи на нападението, при което тя отговорила положително. Към края на вчерашния ден обаче тези записи така и не стигат до Паунова. Тя от своя страна дава показания в СДВР за случилото се. По думите ѝ към този момент други хора не са разпитани.

Видео: bTV – “Тази сутрин”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции