<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=71766" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Защо светът с...

Навални е викал и стенел на борда на самолета, когато му е прилошало (видео)

20 Август 2020
0 2345

Руският опозиционер Алексей Навални, който бе приет тази сутрин по спешност в болница в сибирския град Омск и в последствие изпадна в кома, е викал и стенел на борда на самолета, когато състоянието му се е влошило, показват кадри, публикувани в Instagram.

Навални е отишъл в тоалетната на самолета и не се върнал на мястото си. Това показва видео, публикувано от руският диджей Павлин – Павел Лебедев, който е пътувал в същия самолет.

Навални е викал и стенел на борда на самолета, когато му е прилошало (видео)
Навални пие чай преди да се качи на самолета от летището в Москва. Снимка: Павел Лебедев

По-рано днес стана ясно, че известният критик на президента Владимир Путин и лице на опозицията в Русия Алексей Навални е в безсъзнание в болница в Омск. Новината съобщи говорителката на Навални Кира Ярмиш в Twitter, след като е откаран в болница и се предполага, че е получил токсично отравяне.

Тя допълни, че “Алексей все още е на командно дишане и е в кома, в тежко състояние”.

Алексей Навални е в безсъзнание в болница, възможно е да е отровен

В същото време заместник-управителят на болницата в Омск Анатолий Калиниченко, където по спешност бе настанен Алексей Навални, заяви, че до края на деня ще има повече информация относно причините, които са довели до рязкото влошаване здравословното състояние на кремълския критик, предава РИА Новости.

Навални е викал и стенел на борда на самолета, когато му е прилошало (видео)
Снимка: AP

“Има няколко възможни диагнози, които ще се потвърдят или отхвърлят в процеса на диагностициране. Провеждат се редица лечебни и диагностични действия, лабораторни изследвания и консултации с различни специалисти от близко и далеч… В течение на днешния ден, може да се каже, че ще сме в състояние да поставим диагноза”, заяви Калиниченко.

Видео: Город55 Омск

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции