<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=72867" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Деница Сачев...

Борисов от джипката: Предстои най-тежката година и половина, подготвяме план за следващите месеци (видео)

05 Септември 2020
0 5252

“Предстои най-тежката година и половина. Подготвяме план за следващите месеци, защото държавата трябва да бъде подготвена за справяне с кризата, вследствие на пандемията.” Това заяви премиерът Бойко Борисов, който днес инспектира изграждането на новия участък от Околовръстния път между пътен възел “Горубляне” и пътен възел “Младост”.

Министър-председателят посочи, че и икономическите, и финансовите мерки в подкрепа на бизнеса продължават да работят и специално се спря на добрата работа на медицинските и здравните ни служби.

“Пак продължаваме най-добре в Европа да управляваме пандемията. Без да усещат хората психическо натоварване – всичко работи, няма един сектор, който да не работи в момента, за разлика от Европа. И показателите са ни пак от най-добрите”, заяви той.

И добави: “Така изглежда провалена държава. Искам да ми покажат какво са направили те за 30 години. Оставям на хората да преценяват”.

Борисов отбеляза и “армията от валяци, както и че с изграждането на трасето хората ще пътуват за 2 минути от “Младост” до магистрала “Тракия” без да забелязват.

Видео: Фейсбук – Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Ivan Petrov

    06 Септември 2020

    А да ви питам,вие като си говорите,вярвате ли си?

Реакции