<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=74209" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов към Р...

Радев на свой ред “захапа” Борисов: Не може хората с пълни шкафчета да канят на диалог тези с празни (видео)

24 Септември 2020
0 3058

“Не виждам смисъл да ни тикат постановка, в която диалогът да бъде индулгенция и опрощаване за шкафчета, корупция, записи и т.н.”. Това заяви президентът Румен Радев днес в авиобаза “Граф Игнатиево”.

“За да има диалог, той трябва да бъде поставен на здрава основа, а именно – разкриване на истината за всички корупционни схеми, които са се случвали и продължават да се случват в държавата”, категоричен бе той. 

“Не може хората с пълни шкафчета да канят на диалог тези с празни”, добави още държавният глава.

Борисов към Радев: Аз като дам оставка какво ще си говоря с тебе, бе? Аз ще ти дойда под прозорците! (видео)

По-рано премиерът Бойко Борисов се обърна към Радев с думите: “Ама аз като дам оставка, какво ще си говоря с тебе, бе? Аз ще ти дойда под прозорците.”

Радев на свой ред &#8220;захапа&#8221; Борисов: Не може хората с пълни шкафчета да канят на диалог тези с празни (видео)

Така той коментира изказването на президента, че диалог между двамата е възможен само след като бъдат изяснени записите и снимките от спалнята на премиера.

Прокуратурата: Двама руски дипломати са шпионирали българската армия

“Върховенството на националния интерес и защитата на националната сигурност са абсолютен приоритет. Не може да има компромис, надявам се службите и прокуратурата да са събрали необходимите достатъчно и обективни доказателства, за да бъдат минимизирани дипломатическите последствия, защото винаги има такива”, каза държавният глава по повод информация на прокуратурата за руски дипломати, които са шпионирали българската армия.

По-рано бе установено, че двама души са получавали информация за въоръжените ни сили от българи, включително срещу заплащане.

Румен Радев каза, че трябва да има ясна информация в какво се състои шпионския скандал.

„Трябва да има и ясен отговор на публикациите на „Шпигел“, където има обвинения, че българското държавно обвинение се е поставило в услуга на чужда държава. Трябва да подхождаме с ясни критерии с всичко, което оронва националната ни сигурност“, подчерта президентът.

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции