<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=74588" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Валери Симео...

Цвета Караянчева е обидена на медии, изопачили думите ѝ “Хóди пeшa, бe!” (видео)

30 Септември 2020
0 8149

“Не беше коректно по този начин да бъде представено моето говорене”. Това заяви на брифинг председателят на Народното събрание Цвета Караянчева по повод скандалното си изказване по време на партийно събрание в Лом ” Хóди пeшa, бe!”.

Караянчева със скандално изказване към критикуващите Борисов: “Ходи пеша, бе!” (видео)

“Нека да разграничаваме начина на говорене, когато говорим институционално, когато говорим в Народно събрание, когато говорим на партийни срещи. Това беше на партийна среща, на която аз се явявах като член на Изпълнителната комисия”, обясни тя.

Замеряха Цвета Караянчева с яйца в Благоевград (видео)

“Мен друго много ме заболя – в едно предаване беше изрязана тази моя реплика, която казах като член на Изпълнителната комисия, участвайки на на политическо събрание в събота, неработен ден, и беше сложена до изказвания на предишни председатели на Народното събрание, които говорят институционално. Не беше коректно по този начин да се представи моето говорене, защото аз имам много институционални изказвания, беше коректно да се вземе абзац от тях, а политическото изказване да бъде сложено до политическите изказвания на тези бивши председатели на Народното събрание”, каза още Караянчева.

В изказването си тя визира предаването “120 минути” на журналиста Светослав Иванов по bTV. В събота той показа няколко цитата на предишни представители на Народното събрание и този на Караянчева като контраст между миналото и настоящето.

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Lia Alexandrova

    06 Октомври 2020

    Защо, след като по думите й, е на партийно събрание, използва кола на Народното събрание, платена от данъкоплатците?! И това не е първият път, когато използва ресурсите на НАродното събрание за партийни цели. Преди седмица обиколи Видин и раздаваше партийни книжки! Защо аз трябва да плащам за ГЕРБ-ерсксите мероприятия?!

Покажи всички Скрий

Реакции