<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=75033" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Китайски паз...

Компанията „Synergon Energy“ – по-евтин ток за твоя бизнес

06 Октомври 2020
0 1127

Дълго чаканото либерализиране на пазара за електроенергия в България отвори нови възможности пред бизнеса у нас. Ако досега това не беше задължително, а само опционално, то от началото на октомври всички собственици на фирми са вече на свободния пазар на ток. В случай, че не направите своя информиран избор и не се прехвърлите сами, то тогава автоматично за вас влизат в сила нови, служебно определени цени и условия, които не са съобразени с вашето потребление и специфичните нужди на вашия бизнес. Това много често води до по-високи месечни сметки за електричество, отколкото ако направите собствено проучване и се прехвърлите към нова компания, с която да работите.

Новината на практика е добра, защото по този начин сами ще можете да изберете доставчика си на електрическа енергия и съответно – да получите на най-добрите условия за Вашия конкретен бизнес.

В този смисъл, макар конкуренцията на пазара да е голяма, можете да разгледате какво предлагат „Synergon Energy“. Това е отдавна утвърдена и изцяло българска компания с отлична репутация, която се грижи за своите клиенти, като за скъпи партньори.

Какво означава това?

“Synergon Energy” поемат абсолютно всички административни процедури по прехвърлянето вместо Вас и то – напълно безплатно. Освен това с грижа изготвят персонализирани оферти спрямо Вашето конкретно потребление на ток и специфичните нужди на Вашия бизнес. В добавка, компанията предлага и лоялна програма за своите клиенти – преференциални условия за работа с партньори, допълнителни отстъпки, специални карти за някои обекти – например за всички бензиностанции „Петрол“.

Освен това “Synergon Energy” спазват най-високи стандарти за сигурност и качество на обслужването, а клиентите са доволни от личното отношение, което получават, защото то е част от политиката на компанията. За всичко това може да гарантира всяка една от над 7000-те български и международни компании, които вече са клиенти на “Synergon Energy” и са част от голямото семейство на холдинга.  

Посетете www.synergonenergy.bg или се обадете на тел. 0700 800 80 и задайте всичките си въпроси – „Synergon Energy“ с радост ще Ви отговорят. 

Платена публикация

Снимка: Pixabay

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции