<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=75912" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Клеър Дейли с...

Бойко Борисов: “Щом сам си оре, за да пести, сигурно има некое момиче, дето върши умната работа” (видео)

18 Октомври 2020
0 10352

“Той щом кара комбайни и трактори, и сам си оре, за да пести, има некое момиче, което да му върши умната работа, да речем”, каза премиерът Бойко Борисов при поредната обиколка с джипката, този път придружен от ресорната министърка Десислава Танева.

Бойко Борисов: &#8220;Щом сам си оре, за да пести, сигурно има некое момиче, дето върши умната работа&#8221; (видео)

Премиерът бе на посещени в семейна ферма и коментира със стопаните парите за земеделие по европейските програма, както и нужните документи в компанията на министрите Танева и фиансовия Кирил Ананиев.

Министър Танева: “Да се придържаме, че нямаме такива измами” (видео)

“Всеки човек трябва да усети, че държавата е зад него. Заедно ще преодолеем тази пандемия. Мислим за всеки един българин, за малките населени места, помагаме на всички. Работим на високи обороти, за да може парите бързо да стигат до хората. До края на годината сектор “Земеделие” ще получи над 1,7 млрд. лева под формата на европейско и национално подпомагане. Това е с 400 млн. лева повече от предната година. 106 милиона лева са средствата, отпуснати в подкрепа на земеделските стопани във връзка с преодоляване на последиците от коронавируса. За първи път отделяме и 1,5 млн. лева за уговяване на телета”, написа Борисов във Фейсбук.

Видео: FB/Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Georgi Georgiev

    22 Октомври 2020

    Ким Чен Ун пасти да яде!

Реакции