<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76122" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Чуйте разказ...

Дъщерята на Борат вдигна скандал на български в шоуто на Джими Кимъл (видео)

21 Октомври 2020
0 12904

Една от главните роли в продължението на сатирата “Борат” е поверена на бургазлийката Мария Бакалова, която партнира на актьора Саша Барън Коен като дъщерята на неговия герой казахстанският журналист Борат.

В понеделник тя се появи във вечерното шоу на Джими Кимъл, в което гост бе и Борат, и на чист български език застави водещия да си свали панталоните. Зрелищният скеч предизвика всеобщ смях сред зрителите, а Джими Кимъл се видя принуден да удовлетвори искането ѝ, особено след като Борат предложи своите панталони в замяна, за да не ядосва допълнително дъщеря си.

Дъщерята на Борат вдигна скандал на български в шоуто на Джими Кимъл (видео)

Продължението на “Борат” излиза този петък на екран през интернет платформата на Amazon.

Саша Барън Коен този месец се появява и в драматична роля – тази на Аби Хофман в новия филм от сценариста на “Социалната мрежа”. Създаденият по истински случай от 1968 г. “Делото срещу седемте” поразително напомня събитията в София и Минск това лято.

Мария Бакалова е учила в Националното училище за изкуствата в Бургас, а след това е приета в НАТФИЗ в класа на Иван Добчев. Участва във филма “Бащата” на Петър Вълчанов и Кристина Грозева, получил голямата награда “Кристален глобус” на международния кинофестивал в Карлови Вари. А също и в “Трансгресия”, за който получава наградата за най-добра актриса на фестивала в Торонто.

Източник: bTV, LadyZone

Видео: Youtube/Jimmy Kimel Live

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции