<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76331" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 2-годишно дет...

Свещеник се разсмя на церемония, след като момиченце му “даде пет” за поздрав (видео)

23 Октомври 2020
0 1714

Свещеник се залива от смях, благославяйки 5-годишно момиченце, което му “дава пет” за поздрав при произнасянето на благословията с кръстен знак, пише DailyMail.

Моментът е увековечен от присъстващ на церемонията, който снима с телефона си и сам започва неудържимо да се смеее, когато отчето произнася думите “Благословен Бог наш” и протяга ръка, за да прекръсти малката мирянка. Тя посяга на свой ред с ръка и когато свещеникът опитва да я улови над главата на детето, получава поздрав “дай пет”.

Свещеник се разсмя на церемония, след като момиченце му &#8220;даде пет&#8221; за поздрав (видео)

След като приключил с благословията си, се чува в записа как свещеникът говори с жена, докато поръсва момичето със светена вода и се чува да казва „тя каза, дай ми пет, отче“ на испански.

Свещеник пръска светена вода с детски пистолет заради социалната дистанция (видео и снимки)

По предположенията на потребителите коментирали очарователната сцена, става дума за празнична меса, но от публикацията не става ясно каква точно е тя.

Свещеник се разсмя на церемония, след като момиченце му &#8220;даде пет&#8221; за поздрав (видео)

Според испански медии това е Свето кръщение, но свещта в ръката на придружаващата жена свидетелства, че става дума за първо причастие.

Видеото, публикувано в платформата TikTok в сряда постигна близо 7 милиона гледания и бе разпространено в различни социални медии.

Свещеник се разсмя на церемония, след като момиченце му &#8220;даде пет&#8221; за поздрав (видео)

Мнозина реагираха на невинната детинска реакция на отеца с предположение, че той на свой ред ѝ е “поискал пет” в средата на церемонията.

Източник: DailyMail

Видео: TikTok/pupa.2

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции