<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=83043" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Проф. Ангелов...

Бойко Борисов демонстрира спокойствие на фона на увеличаващата се зараза (видео)

03 Февруари 2021
0 1025

Въпреки твърденията на специалистите, че разпространението на коронавируса отново се повишава, премиерът Бойко Борисов днес демонстрира завидно спокойствие по време на поредната си обиколка по обекти.

“Нашите мерки относно пандемията са най-либералните в света. В сравнение с Франция, за момент хората да си представят, че в 18.00 часа трябва да са си по домовете. Обикновено взимаме само лошото и пропускаме това, в което сме по-напред. Само мога да се радвам, че мерките ни са такива.

Продължава да се покачва броят на новозаразените и постъпилите в болница

Трябва да пазим хората. Опитваме се и работните места да пазим, както и психическото здраве на хората. Всяка държава сама решава какви мерки да сложи, но нашите параметри са такива, че ни позволяват учениците да тръгнат на училище, да отворим и моловете и фитнесите. Дай Боже така да продължим. Ваксинираме много усилено”.

Бойко Борисов демонстрира спокойствие на фона на увеличаващата се зараза (видео)

Това заяви Борисов, докато посещаваше предприятие за сладкарски изделия в жк. “Люлин” в София. Посещението бе излъчени от профила на премиера във Фейсбук.

“Най-голямата радост за нас е, че такива големи предприятия с огромно име с света продължават да инвестират. Те не си тръгват, а продължават да строят, да правят нови мощности. Това отговаря на всички въпроси относно инвестициите. Това са ни любимите производства. Това са много работни места, работи се и за износ. Изключително доволни сме. Това, че инвестираме в инфраструктурата, помага на предприятията, защото всичката продукция отива в другите страни по автомагистралите”, каза Борисов.

Според министър Лъчезар Борисов по време на пандемия предприятията показват, че в България има добър бизнес климат.

Източник и видео: Фейсбук – Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции