<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=85342" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Интервюто на ...

Мария Бакалова и Руди Джулиани са номинирани за “Златна Малинка” за най-лоша екранна двойка (видео)

12 Март 2021
0 2023

Номинираха Мария Бакалова и Руди Джулиани за “Златна Малинка” в категорията най-лоша екранна двойка, предаде “Площад Славейков”.

Номинацията за антинаградата идва в момент на поредица от призове и номинации, включително първата за България номинация “Златен глобус” за талантливата българска актриса, която нашумя с ролята си във втората част на мокументъри поредицата за казахстанския журналист Борат с участието на Саша Барън Коен.

Мария Бакалова и Руди Джулиани са номинирани  за &#8220;Златна Малинка&#8221; за най-лоша екранна двойка (видео)

В сцена от филма представящата се за журналистка Тутар (Мария Бакалова) кани бившия кмет и адвокат на екс-президента на САЩ Доналд Тръмп за интервю в хотелска стая. По време на интервюто тя го докосва по коляното, а след края, когато героинята на Бакалова се пресяга да свали микрофона на Джулиани, той сякаш бърка с ръка в панталона си. В този момент в стаята нахлува Борат (Саша Барън Коен).

Адвокатът на Тръмп бе забъркан в скандал с българката Мария Бакалова в сцена от новия “Борат”

Адвокатът и съветник на Тръмп се обяви против сцената и сподели своята гледна точка. Той написа в Twitter: “Видеото на “Борат” е пълна измислица. Ако Саша Барън Коен намеква друго, той е лъжец.“

Мария Бакалова и Руди Джулиани са номинирани  за &#8220;Златна Малинка&#8221; за най-лоша екранна двойка (видео)

Режисьорът на “Борат 2” обясни какво е станало по време на скандалната сцена с Джулиани и Мария Бакалова (видео)

Съперници на бургазлийката и Джулиани в номинациите са титани в киноиндустрията като Робърт Дауни Джуниър с „тотално неубедителния му „уелски“ акцент“ в игралната адаптация „Дулитъл”, Харисън Форд и „това толкова фалшиво изглеждащо CGI „куче“ в „Дивото зове”, Лорън Лапкус и Дейвид Спейд за „The Wrong Missy“, Адам Сандлър и „дрезгавият му глас на глупак“ в „Hubie Halloween“.

Надпреварата за най-лош поддържащ актьор е дори по-сериозна – освен Джулиани „претенденти“ за приза са Брус Уилис (Breach, Hard Kill AND Survive The night”), Арнолд Шварценегер („Iron Mask“), Шая Лабъф („Събирачът на данyци”), Чеви Чейс за „The Very Excellent Mr. Dundee“.

Българка е номинирана за пръв път за престижните филмови награди “Златен глобус”

По брой номинации водят „Дулитъл“ и полската еротична драма „365 дни” по книгата на Бланка Липинска. Двата филма ще се състезават за малинки в шест категории, сред тях за “най-лош филм” и “актьор”.

Хорърът „Островът на фантазиите“ на „Сони“ получи пет номинации, като две от актрисите в него ще спорят за най-добра поддържаща роля – Луси Хейл и Маги Кю. С четири номинации е „Мюзик“, филмът на певицата Сиа, който донесе на Кейт Хъдсън номинация за „Златен глобус“. Хъдсън е номинирана за най-лош актьор.

Източник: “Площад Славейков”

Видео: YouTube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции