<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=85695" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Наказват над ...

Наказаха за 2 години побойника на футболен съдия от Окръжните групи, влязъл в новините на SkySports (видео)

18 Март 2021
0 2437

Футболистът на четвъртодивизионния “Торнадо” Безден Калоян Караджинов получи наказание от 2 години лишаване от състезателни права, съобщава бТВ. Решението е взето на Областния съвет на Българския футболен съюз, след като той се превърна в главен герой по време на прекратения мач от Западна областна група София срещу “Костинброд”, а кадри от мача излъчи дори британския медиен гигант SkySports. Видеото от боя бързо събра стотици хиляди реакции и достигна до милиони хора по света.

Бой и гонене на съдия от футболисти на мач в България влезе в новините на SkySports (видео)

По време на мача Караджинов атакува съдията в 20-ата минута, а след това го подгони по терена заради показан жълт картон.

За 44-годишният Караджинов това най-вероятно означава край на кариерата, въпреки че ограничения за възрастта в аматьорските дивизии няма.

Футболистът има треньорски лиценз и дори вече е бил част от щаба на друг аматьорски тим – третодивизионния “Надежда” Доброславци.

Наказание получи и капитанът на “Торнадо” – Георги Георгиев, който също бе сред активните в скандала. Той няма да може да практикува футбол в следващите 12 месеца.

Караджинов е добре познат на футболните фенове у нас. Той беше част за кратко от “Ботев” Пловдив, а през по-голямата част от кариерата с игра за “Локомотив” София.

Наказаха за 2 години побойника на футболен съдия от Окръжните групи, влязъл в новините на SkySports (видео)
Николай Караджинов и Христо Йовов. Снимка: Булфото

Със столичните “железничари” той на два пъти печели бронзовите медали във футболното първенство у нас. През 2005 г. Караджинов получи първа повиквателна за националния отбор. Футболистът има 3 мача за “лъвовете” и 1 гол – срещу Словакия в приятелска среща през 2006 г.

Източник: бТВ

Видео: SkySports

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции