<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90539" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъже учители ...

Шофьор опитва да потегли с поставена скоба за неправилно паркиране (видео)

01 Юни 2021
0 3503

Шофьор опитва да потегли с колата си, на която е поставена скоба за неправилно паркиране в Северен Лондон, пише LadBible.

Сцената се разиграла пред погледа на 39-годишния Асиф Атиа, който се приготвял за работа. Мъжът първоначално усетил задушливата миризма на изгорели гуми, оттатък улицата срещу дома му в Лейтън, Северен Лондон.

Шофьор опитва да потегли с поставена скоба за неправилно паркиране (видео)

Той видял сребристия “Фолксфаген Голф” да се върти на място в облак от дим без да успява да се отмести от тротоара и чак по някое време забелязал скоба на лявата му гума. Трудно било за мъжа да си представи, че шофьорът се опитва да тръгне въпреки скобата, но оставайки на място да погледа зрелището, се убедил, че именно това е намерението му.

Най-забавните наказания за неправилно паркирали тарикати (видео и снимки)

Инцидентът е станал миналия ноември, но видеото се появило съвсем наскоро в мрежата TikTok, а по-късно и в други социални мрежи.

Атиа споделя, че си позволил да нарече в поста си шофьора на “Голф”-а “идиот”, тъй като в стремежа си да се измъкне от глобата за неправилно паркиране, той ще плати значително по-голяма сума за ремонта на колата си.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции