<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=91707" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кристиан Ери...

От Coca Cola отговориха на неволната антиреклама на Роналдо, a акциите им се сринаха след постъпката му

16 Юни 2021
0 25597

От мегакорпорацията за газирани напитки Coca Cola отговориха официално на постъпката на суперзвездата Кристиано Роналдо, който премести две бутилки “Кока-Кола” преди пресконференция от Евро 2020 и прикани присъстващите да пият вода.

Кристиано Роналдо импулсивно направи антиреклама на един от основните споносори на Евро 2020 (видео)

“Всеки си има своите вкусове и предпочитания относно напитките”, каза говорител на марката и обобщи, че на футболистите е предоставена възможност да избират между вода, “Кока-Кола” и “Кока-Кола без захар” при пристигането им за пресконференция.

От Coca Cola отговориха на неволната антиреклама на Роналдо, a акциите им се сринаха след постъпката му

Роналдо многократно е заявявал, че не харесва подсладените газирани напитки. По думите му той се отнася към тялото си като към “храм”, благодарение на което е в завидна физическа форма за годините си.

В края на миналата година нападателят на “Ювентус” и националния отбор на Португалия публично се възмути от режима на сина си Кристиано-младши, оплаквайки се, че момчето умишлено консумира вредни храни и напитки, наблягайки именно на “Кока-Кола” и “Фанта”.

Според запознати мегакомпанията и основен спонсор на финалите на Евро 2020 е загубила 4 милиарда долара (близо 3,3 милиарда евро) на пазара на акции само от спонтанния жест на голмайстора на “Ювентус”. Като по този начин стойността ѝ се е понижила от 242 милиарда на 238 милиарда долара (над 196 милиарда евро).

От Coca Cola отговориха на неволната антиреклама на Роналдо, a акциите им се сринаха след постъпката му

Потребители в социалните мрежи обаче реагираха на новината относно загубите на компанията, припомняйки, че наред с газираните напитки Coca Cola е известна и като една от най-големите компании в света, бутилиращи питейна вода.

С други думи: тяхното не се губи, бихме казали.

Източник: 9gag

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    16 Юни 2021

    Ами да при нас Кока Кола бутилира минералната и изворна вода Банкя. Кока кола гледат да обхванат и хората, които не пият газирано имат студени чайове и сокове Капи са притежание на Кока кола. Роналдо просто показа на организаторите какво трябва да му се предлага, когато той е на пресконференция , а се направи една голяма новина от един най обикновен жест.

Реакции