<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=92303" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Украински фе...

Вижте как Димитър Бербатов отговори на Боби Михайлов за това, че не му бил “таргет” (видео и снимки)

23 Юни 2021
0 4705

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов не се притеснява, че “не е таргет” на настоящия шеф на футбола Борислав Михайлов.

Бившият нападател на “Манчестър Юнайтед” се срещна с представители на софийските клубове на стадион “Българска армия” и представи идеите си за промяна, предава bTV.

“Аз говоря едно и също на всички срещи, нищо ново не казвам. Някой път има въпроси, които ни се задават. Става хубав диалог. Важна ми е обратната връзка. Аз съм далеч от мисълта, че знам всичко. Накрая ние го правим за отборите. Те си знаят проблемите и трябва да ми ги кажат”, каза Бербатов пред медиите след срещата.

Появи се видео с Бербатов, който разяснява пред клубове какво ще направи начело на БФС

Вижте как Димитър Бербатов отговори на Боби Михайлов за това, че не му бил &#8220;таргет&#8221; (видео и снимки)

“Ние си работим по план, раздаваме декларациите за свикването на извънреден конгрес. Някои от клубовете не бяха на срещата. Аз правя каквото си зависи от мен. Накрая ще си кажа, че съм направил всичко както трябва. Никой да не идва да ми говори после за футбол, ако си изберат сегашната ситуация”, добави той.

Футболистът коментира и думите на Михайлов, който на последното заседание на изпълкома заяви, че Димитър Бербатов не му е “таргет”.

Вижте как Димитър Бербатов отговори на Боби Михайлов за това, че не му бил &#8220;таргет&#8221; (видео и снимки)

“Дали е подценяване от Борислав Михайлов, или не, не знам какво значи, че не съм таргет. Всеки си има право на мнение. Аз не се крия от никого. Излизам, говоря, дадох ви да снимате. Аз не си измислям нещата, които говоря, има ги навсякъде. Ако сегашното ръководство започне да краде от идеите, вие ще го знаете. Лесно е да тръгнеш да искаш да правиш нещо, като си опрян до стената. Ще вдигна и аз телефона и ще кажа да гласуват за мен. Моля ви се, задавайте адекватните въпроси. Ако не отговори, задавате следващ въпрос. Как спечелиха като не обикаляха страната?”, обърна се той към журналистите.

И добави: “Ако и февруари няма конгрес, вие трябва да задавате неудобните въпроси. Аз не взимам отношение, защото се опитвам да съм над тези неща. Ясно е, че няма какво повече да каже Борислав Михайлов и се измъква. Ние сме тук и говорим с всички открито”, добави още той.

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции