<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=95403" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: С псувни и ск...

Тошко Йорданов: Ако изгубим подкрепата на ДБ и “Изправи се БГ!”, ще дадем друг да управлява (видео)

30 Юли 2021
0 6244

“Ако този кабинет мине и той започне да изпълнява приоритетите и ако междувременно някоя от политическите сили, от които сме получили подкрепа и на които ние най-много държим, не я получаваме в тоя момент, ще приемем, че подкрепата е приключила и ще предоставим някой друг да управлява.”

Това заяви председателят на ПП “Има такъв народ” Тошко Йорданов заяви след връчването на мандат от президента Радев на предложния от тях премиер Пламен Николов.

Тошко Йорданов: Ако изгубим подкрепата на ДБ и &#8220;Изправи се БГ!&#8221;, ще дадем друг да управлява (видео)

От своя страна Николов бе лаконичен за плановете на бъдещия кабинет като се задоволи да посочи като главен приоритет “справянето с демографската криза” и “преизчисляването на доходите”.

Вижте кой е Пламен Николов, предложен за премиер от ИТН

Пламен Николов беше предложен за премиер от ИТН. Той е депутат от “Има такъв народ” от Шумен. Роден е на 29 юли 1977 в Горна Оряховица. Николов е доктор по философия на правото, икономиката и политиката.

Пламен Николов взе мандата на “Има такъв народ” от президента (видео)

По-рано днес държавният глава се аргументира за връчването на мандата, казвайки: “Време е българите да узнаят кой е кандидатът за министър-председател и какви са истинските намерения на победителите в изборите”.

След връчването на първия проучвателен мандат на “Има такъв народ”, представителите на партията тръгнаха пеш от сградата на Президентството, пазени от плътен кордон полицаи.

Очаквайте подробности!

Видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции